tisdag 16 december 2008

att få tid och ro

och tiden har sprungit så fort och det är inte alls klart. skulle vilja ha mer tiiiiddddd. har tagit mig en titt på det nya livet idag. det som kommer vara mitt nya liv. planerar inför våren.svårt att veta hur det ska bli. men annorlunda mot nu. skönt att vara fri och skriva och gå upp sent...
ska sitta och skriva nu på analysen, hur sjutton ska man lägga upp det, svårt. svårt svårt att veta... och så vill man ju göra julklappar, får väl bli ii helgen!! ska trycka trosor. de etiskaproblemenär stora m uppsatsen, svårt att tänka på allt innan man sätter igång, men jag har fått ut det jag ville av alltihopa, jättemycket. llärt mig så mkt genom att besöka alla skolorna, prata med alla lärarna, skriva, fundera ut vad man tycker, gå tillbaka och faktiskt inse at man kommer ihåg saker, allt snörs ihop till en säck, det är skönt. känner mig redo för att jobba, verkligen. redo för att sluta skolan... men om det blir så helt vet jag inte riktigt.

har läst "är du med i gaymet"... sådär, vissa delar var bra andra var de vanliga komma ut historierna... men blir chockad över hur många böcker på temat som kommer ut nu. kollar ofta in hyllorna med nya böcker på bibblan där vid ingången och finns alltid gayböcker.alltid och alltid... jaja.. står om andra sätt att leva livet än i en kärnfamilj. kan väcka tankar kanske!

Grått väder, inte för kallt, julmiddag ikväll jag har bakat små söta saker.

ska skrivaaaaa som sagt

1 kommentar:

Anna sa...

Snart ses vi! Analysen är väl det mest spännande å skriva eller????