söndag 16 november 2008

lite bra

lite bragickdet ändå ifredags. vi gick till Guldhedsskolan och hon somvar bildlärare ville vara m i vår undersökning så vi ska dit imrogon bitti... känner mig litenervös.. vi gick sen till tyska skolan som vi knappt hittade in i. de yngre baranen gick i den fina stenbyggnad som jag trodde var den enda byggnaden och de äldre i ett hureshus intill. men vikomtill slut in men bildläraren var inte där men vihittade någon i personnalrumet somvi fick hennes mailadress av och hon harredan svarat på mitt mail. Hon gick mpå att träffa oss menifrågasatte att man barakan bedöma produkten. försökte förklara lite mer utan attsäga för mkt. mnttessoriskolan centrum gick vi till sedan och vi pratade m rektorn som satt i ett stort stort rum och. vi skulle få träfa bildläraren klockan 10 imorgon... hon ville säkert vara med sa rektorn.. så vi får se, vi tar m alla våra grejer.. men lite tight m tid är det för efter det ska vi till buråsskolan som ligger i johanneberg och göra vår undersökning där... halv tolv.. så bäst att boka in ny tid på montessoriskolan centrum kanske.. inte bra m stress... att vi ev måste skynda på allt... bättre vi hinner varva ner och ställa om inför burås.. men vi får se. lite nervös som sagt, hur kommer allt så, kommer inspelningsutrustiningen funka.

i fredags träffade vi även tarja och fick svar på våra frågor, det var skönt!!
vi beslutade att inte ha med eleverna i undersökningen... vi kommer ha nog att skriva om ändå...och Tarja var lite orolig för de etiska aspekterna,något vi inte funderat överatt det skulle kunna vara ett problem. men när jag funderat lite över det hela kan jag förstå farhågorna. Bättre attta det säkra före det osäkra.. Särskilt som vi inte är helt övertygade oma tt vi verklgien måste ha med eleverna.

Så imorgon kör undersökningen igång... vi plannerar att hålla på med det nästa vecka och veckan efter. längre tid än så får det inte ta... Helst vii vi ju göra allt nästa vecka, men vi kan itne räkna med det, men vi harbörjat skriva så smått och kommer fortsätta med det paralellt. KÄnns inte så svårt attt formulera våratankar egentligen. tycker att vi är ganska på det klara med vad vi håller på med. Det är mest att köra på nu och jagär så nyfiken på resultaten... sKa bli spännande att analyserar...a

Inga kommentarer: